Holmdrop’s Laxrökeri

Hur blev det ett Laxrökeri: Under de 18 år vi drev Skanörs Fiskrögeri fick vi ibland frågan från gäster var de kunde köpa vår varmrökta lax, förutom i Skanör & varför vi inte sålde den utomlands. Detta skrattade vi åt, tog det som en komplimang. Men med åren och de återkommande frågorna och förslagen såddes en idé – att satsa på vår rökta lax. …så 2019 stängde vi restaurangen, införskaffade en ny rökugn och startade Holmdrop’s Laxrökeri!

 

Bra lax: Den lax vi valt att arbeta med odlas på den norska västkusten. Den har extra stora ytor att simma på och fiskens liv från rom till filé genomsyras av en hög etisk standard, för livet såväl som för miljön. Vi får en lax som håller en fantastiskt hög kvalité och genom varsam och skicklig rökning ser vi till att den blir en upplevelse, både i själ & smak!

Hållbarhetstänk: Inom Holmdrop’s Laxrökeri tillämpar vi en hållbarhetsfilisofi som bygger på sunt förnuft. Vi tycker helt enkelt att det viktigaste är att tänka till i sina val, att använda det som produceras nära och samarbeta med företag och personer som är rädda om vår planet och gör sitt bästa för att göra den till en bra plats för alla både nu & i framtiden!

 

Ät & njut: Servera gärna laxen med vad säsongen erbjuder! Kika in på holmdrops.se om ni vill ha förslag. Smaklig spis!

 

Mer information: www.holmdrops.se

Välkommen!

Var god välj område